loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Monteur

Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s van alle merken? Kun jij goed overweg met alle technische aspecten van een auto? Van de multiriem tot aan de adaptive cruise control en van een oliefilter tot een bandenwissel? Dan ben jij misschien onze man/vrouw, want bij Bosch Car Service Piet Smink B.V. in Hoogland zijn wij voor ons team op zoek naar een autotechnicus. Aan jou worden de auto’s van onze klanten toevertrouwd.

Met jouw kennis, kunde en gedrevenheid ben je ervoor verantwoordelijk dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats in topconditie verlaat. Je voert alle voorkomende reparaties, onderhoud en diagnoses uit. En ook belangrijk: je bent naast een monteur ook een aardig persoon met gevoel voor menselijke contacten.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Autobedrijf Piet Smink kunt u een stimulerende omgeving verwachten, waarin vakmanschap wordt gewaardeerd, groei wordt gestimuleerd en teamwork centraal staat. Uw carrière krijgt hier ruimte om te bloeien.

  • Volledig nagekeken auto’s
  • Bovag keurmerk
  • Eerlijke beschrijving
  • Onderhoud, reparatie en APK
Banner Image 0

Waarom bij Piet Smink?

Bij Autobedrijf Piet Smink bieden we meer dan een baan; we bieden een kans om deel uit te maken van een gepassioneerd team. Met een omgeving die vakmanschap, groei en klantgerichtheid omarmt, vindt u bij ons een inspirerende plek om uw vaardigheden te ontwikkelen en uw carrière vorm te geven.

Sluit u aan bij ons en draag bij aan uitmuntendheid in de autowereld.

Persoonljik
Persoonljik
Divers
Divers
Article Image 2
Article Image 2
Form Image

Neem gerust contact met ons op

 
CV upload (Max. 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website