OVER ONS

ONZE HISTORIE

Piet Smink meer dan de naamgever van het autobedrijf

Piet Smink (71) is meer dan de naamgever van het gelijknamige autobedrijf in Hoogland. Ook sinds zijn zoon Bert de dagelijkse leiding van hem heeft overgenomen, blijft hij een van de stuwende krachten achter het bedrijf aan de Zevenhuizerstraat. Piet is nog met grote regelmaat bij Bosch Car Service Piet Smink B.V. in Hoogland te vinden.

EERLIJK EN BETROUWBAAR


SERVICE

Bij Bosch Car Service Piet Smink B.V. in Hoogland is uw auto al meer dan veertig jaar in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service met een persoonlijke touch. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!


OCCASIONS

Wij kennen de occasion door en door voordat hij de showroom verlaat. Sterker nog: in elke auto die wij leveren, zouden we zelf ook wel willen rijden. Want elke gebruikte auto die wij aanbieden verkeert in topconditie en de onderhoudshistorie is bekend. Ook garanderen wij u dat de kilometerstand van onze gebruikte auto’s correct is. Dit kunnen we aantonen met de Nationale Auto Pas. Uiteraard is inruil bij ons altijd mogelijk en kennen wij onze weg in de beschikbare financieringsvormen.


ONDERHOUD

Bij Bosch Car Service Piet Smink gebruiken we bij voorkeur originele onderdelen. Daarnaast worden we ondersteund door Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om ons perfect te ondersteunen. Bosch Car Service Piet Smink beschikt altijd over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.

Onafhankelijk en kleinschalig

Ondanks dat de garagist in Hoogland regelmatig door grote automerken werd gevraagd om merkdealer te worden, is Autobedrijf Piet Smink tot op de dag van vandaag onafhankelijk en kleinschalig gebleven. Wel trad het bedrijf onder de bezielende leiding van zijn zoon toe tot Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. “Maar nog steeds verrichten we onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken en voor zowel privé als zakelijke rijders. Met Bosch als partner vinden we ook aansluiting met nieuwe, moderne technieken zoals high tech auto-elektronica met de bijbehorende meetapparatuur.”

Piet Smink gaat nog steeds fluitend naar de zaak, tussen het keuterboeren en vrijwilligerswerk door. Hij toont nog even energiek als bij de opening in 1977. “Maar ik loop ze natuurlijk niet voor de voeten. Ik zie dat de bezieling en de passie nu nog steeds een rode draad vormt bij de mensen. Klanten uit de hele regio komen hier graag; dus ik hoef me ook niet druk te maken. Ik heb mijn werk nooit als werk gezien. Daarom vind ik het leuk nog steeds bij de garage betrokken te zijn. Nog steeds wordt daar gewerkt zoals ik het ooit al wilde: met grote inzet voor de klant die we steeds in het middelpunt zetten. Of ze nou in een oude ‘lichaamsverplaatser’ komen voorrijden of in een splinternieuwe bolide: hier word je ontvangen als een koning en krijg je kwaliteit geleverd. Ik denk dat dit ook het geheim is van ons succes: met kwaliteit en inzet blijf je overeind.” 

  •   DIVERSITEID
  •   PERSOONLIJKE BENADERING
  •   EERLIJKHEID
  •   BETROUWBARE OCCASIONS
Piet Smink

Oprichter

Bert Smink

Eigenaar

Gerda Kok

Financieel administratief medewerkster

Renzo Koudijs

Monteur

Marc Esseling

Monteur

Job Amelink

Monteur

Morgen Internet - Zorgeloos website