DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

Autobedrijf Piet Smink biedt een hoogwaardig dienstenpakket aan. Zo koopt u niet alleen een andere auto bij ons, maar regelt u ook direct uw financiering. Daarnaast staan wij 100% achter de auto's die wij verkopen, wij hebben aantrekkelijke garantievoorwaarden. Pech onderweg? Geen probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hieronder leest u meer over onze dienstverleningen.

AL VEERTIG JAAR KWALITEIT

Wij van garage Piet Smink leveren hoogwaardige kwaliteit die u van ons mag verwachten. Samen met Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland,  waarborgen wij die kwaliteit, bijvoorbeeld middels technische trainingen voor onze monteurs. Dankzij die opleidingen kennen zij elk automerk van elk bouwjaar door en door.

Bosch Car Service Piet Smink gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft de fabrieksgarantie van uw auto gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto; ze zijn in beide gevallen welkom in Hoogland.

INTERESSE OF GEWOON EEN VRAAG?

Morgen Internet - Zorgeloos website