VACATURES

ONZE NIEUWE COLLEGA

Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s van alle merken? Kun jij goed overweg met alle technische aspecten van een auto? Van de multiriem tot aan de adaptive cruise control en van een oliefilter tot een bandenwissel? Dan ben jij misschien onze man/vrouw, want bij Bosch Car Service Piet Smink B.V. in Hoogland zijn wij voor ons team op zoek naar een autotechnicus. Aan jou worden de auto’s van onze klanten toevertrouwd. Met jouw kennis, kunde en gedrevenheid ben je ervoor verantwoordelijk dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats in topconditie verlaat. Je voert alle voorkomende reparaties, onderhoud en diagnoses uit. En ook belangrijk: je bent naast een monteur ook een aardig persoon met gevoel voor menselijke contacten.

Wij vragen

*Een afgeronde opleiding tot autotechnicus of technisch specialist;

*Enige werkervaring in de automotive sector;

*Een enthousiaste en klantvriendelijke uitstraling en een oplossingsgerichte denkwijze;

*Een proactieve houding;

*Een echte teamspeler die beschikt over een flexibele instelling;

*Een representatief voorkomen;

*Initiatiefrijk, leergierig, doorzettingsvermogen, klantvriendelijk en doelgerichtheid zijn eigenschappen die jij in jezelf herkent;

*Je bent 40 uur in de week beschikbaar.

Denk je aan onze verwachtingen te voldoen en wil je ons kleine team versterken? Reageer dan op onze vacature! Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Bert Smink via 033-4803435. 

Morgen Internet - Zorgeloos website